Is overstappen naar een andere energieleverancier via Moneywise gratis

Ja, als je via Moneywise overstapt naar een andere energieleverancier dan is dat gratis. Moneywise rekent daar geen kosten voor. Wij krijgen namelijk een  eenmalige vergoding van je nieuwe energieleverancier. Jouw energieprijs wordt daar niet hoger van.

overstappen

Via Moneywise.nl kun je snel en makkelijke alle energieleveranciers vergelijken en sluit je je nieuwe energiecontract snel en gemakkelijk af. Je kunt vertrouwen op de kennis en kwaliteit van Moneywise. Wij zorgen voor een vlekkeloze overgang naar je nieuwe energieleverancier.

Opzegvergoeding

Let wel op de einddatum van je huidige energiecontract. Als je te vroeg overstapt kan je oude energieleverancier een opzegvergoeding in rekening brengen. Dat zou zonde zijn. Daarom is het belangrijk dat je goed kijkt tot wanneer je huidige energiecontract loopt en wanneer je kosteloos kan overstappen.

Auteur: Jeroen Wolfsen

Jeroen is gecertificeerd financieel planner (FFP) en weet alles van financiële producten waaronder [category]. Heb je een vraag? Bel hem of zijn collega's op 085-760 7600

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *